Het grootste deel van 2017 was ik zwanger. Tijdens die zwangerschap, en dat jaar in het algemeen, heb ik welgeteld één keer overgegeven. Dat was toen ik in het ziekenhuis lag twee dagen voor mijn bevalling. Dit jaar, het jaar waarin ik duidelijk niet zwanger ben, heb ik al vijf keer de binnenkant van de pot van heel dichtbij mogen bewonderen. Van die vijf keer waren er twee vandaag. Begrijpen wie begrijpen kan. Ik heb het in ieder geval gehad met die vierentwintig uur beestjes. Bah.

You Might Also Like

  • josie

    Absoluut normaal. Kleine kindjes in huis = helse buikgriepen. Niet alleen meer, maar ook ergere… Toffe dinges… Sterkte!

  • Dhoe

    Onze huisdokter zei in die periode tegen ons dat dat bacteriën en virussen zijn waar we zelf al vaak sinds onze kindertijd niet meer mee in aanraking zijn geweest. We moeten daar dus opnieuw weerstand tegen opbouwen blijkbaar.

  • Pin It on Pinterest