Gebeurd

40 Dagen Bloggen: Vragen staat vrij

40 Dagen Bloggen

Woensdag is het zover. Dan begint de Vasten opnieuw en daarmee ook meteen de derde editie van 40 Dagen Bloggen, een uitdaging waarbij je 40 dagen blogt tijdens de Vastenperiode.

Vorig jaar vroeg ik aan het begin van deze uitdaging of jullie misschien met prangende vragen zaten. Die vragen kon ik dan gebruiken als inspiratie om over te bloggen. Misschien wil jij ook graag iets weten over mij, over Het Vriendje, over Het Meneertje, over mijn werk, over wat me ‘s nachts wakker houdt,… Het is hier even stil geweest en ik weet dat ik een pak minder actief ben op heel wat social media, dus er zijn ongetwijfeld wel vragen.

In het verleden deed ik al een paar keer een rondje “vragen staat vrij” waarbij jullie vragen mochten stellen in de reacties en ik er daarna een blogbericht aan besteedde. Dus daar gaan we nu terug even mee aan de slag. Zeg eens, lieve mensen, wat wil je graag over mij te weten komen? Met welke prangende vragen zit je? Wil je weten welke shampoo ik gebruik? Of vraag je je af welke schoenmaat ik heb? Nu is je kans! Grijp ze, zou ik zeggen. Laat je maar eens helemaal gaan in de reacties.

You Might Also Like

 • Moederschip

  Als ik goed kan tellen is het meneertje nu 16 à 17 maanden? Ik vraag me af wat je aan deze leeftijd het leukst vind, en wat eerder een uitdaging is 🙂

 • Moederschip

  Vindt! 😉

 • Katrien

  Ik vraag me wel eens af waar jij zoal bloginspiratie haalt! Of hoe je items bedenkt als je al eens vastzit? Ik heb soms al eens een dipje als de vaste rubrieken gepasseerd zijn en ik nog met een paar ‘lege’ dagen overblijf. En dat is zo ontmoedigend soms ?. (Die bundel van 40 dagen bloggen gaat dus zeker goed van pas komen vanaf 6 maart!)

 • Elle

  – Heb je nog graphic novel tips?
  – Ik ben een enorm enthousiaste reiziger. Hoe vaker weg, hoe liever! Nieuwe culturen ontdekken ver weg, maar evengoed dichtbij genieten van mooie natuur en lekker eten. En ook wandelen, wandelen, wandelen. Ik heb begrepen dat jullie niet zo’n grote reis drang hebben. Hoe komt dat? Wat vind je zo fijn aan thuis blijven?
  – Hoe gaat het met het zelfstandig zijn?

 • Lize

  Ik vraag mij af hoe jij je dagen plant en er voor zorgt dat jij je werk, als zelfstandige, gedaan krijgt.

 • Perzik

  Day in life in foto’s. Altijd leuk vind ik.

 • Evi

  Hoe het zit met slaap bij jullie thuis 🙂 Hier is dat nog steeds een groot probleem en ik weet dat je ooit eens sprak over jezelf opnieuw leren doorslapen. Dus hoe je dat precies doet, daar ben ik wel heel benieuwd naar! Maar evengoed naar jouw tips om op dagen dat je neervalt van vermoeidheid toch iets productief te doen.

 • Cindy

  Het is weer eventjes geleden dat ik via Wattpad verhalen las, maar publiceer jij er nog? En heb je nog boekenuitgeefplannen?

 • zwartraafje

  Heb je de voorbije maanden leuke adresjes ontdekt die je met ons wil delen? Lekkere lunchadressen, leuke boekenwinkels, …
  Wat is momenteel het favoriete boek van Meneertje en uit welk boek lezen jullie hem zelf het liefste voor?
  Ik ga er vanuit dat tijdgebrek je creativiteit een beetje gaat afremmen momenteel maar zijn er bepaalde creatieve projecten waar je graag aan zou willen beginnen?

 • Annemieke

  Ik las vorig jaar je verhaal over uitwasbaar maandverband. Misschien niet echt een alledaags onderwerp voor je blog maar hoe staat het daar nog mee? Want we kunnen als vrouwen best met ons maandelijks probleem een bijdrage leveren aan het milieu! Cups, uitwasbaar maandverband, menstruatieslipjes… keuze genoeg…

 • Goofball

  hoe zit het nu met jouw post zwangerschapsdiabetes? En het dieet dat je zou volgen? en de opvolging hierna? …nieuwsgierig want ik ben ook prediabeet.

 • Pin It on Pinterest