Gebeurd

Zoete dromen

Tegenwoordig vraagt Het Meneertje zelf dat zijn papa hem instopt. Ik zing nog snel een liedje mee, geef hem een zoen en de rest van het bedritueel doet hij met Het Vriendje. Intussen ga ik al naar beneden en zet ik de babymonitor aan en luister met een half oor mee.

“Waar ga je vannacht over dromen?” hoorde ik Het Vriendje vragen aan zoonlief. Het bleef enkele tellen stil.
“Sjokkoladekoeke” klonk het plots vastberaden.

En dat was niet de eerste keer dat hij dat antwoordde op die vraag. Onlangs was het “kerstboom met sjokkoladekoeke”. Sja. Maar we kunnen dus wel stellen dat Het Meneertje mijn zoon is. Want net als z’n moeder denkt hij vierentwintig op vierentwintig, zeven op zeven aan alles wat met chocolade, wafels, koeken en aanverwanten te maken heeft.

De appel valt écht niet ver van de boom. Nope.

You Might Also Like

  • fieke

    Hihi, zalig!

  • Goofball

    hahahaaaaa

    ikzelf zou “chips” antwoorden

  • Pin It on Pinterest