Gemaakt

Team Poepie maakt een podcast

Team Poepie maakt een podcast

Het idee was er al langer. Al veel langer. We hebben het er hier ten huize Verbeelding al zo vaak over gehad, dat het even leek dat de podcast er al lang was. Maar dat was dus niet het geval. We vonden nooit een goede moment om er aan te beginnen. Tot er opeens een klein virus heel de wereld lam legde.

Het Meneertje had vorige week een stevige verkoudheid en nu hebben Het Vriendje en ik het ook vlaggen. Leuk en al. Ik denk dat we aan verkoudheid nummer vijf zitten deze winter. Of het is corona. Wie zag het zeggen. We volgen het protocol en de dokter heeft ons zeven dagen thuis gezet. Het is te zeggen, ze heeft Het Vriendje zeven dagen thuis gezet. Ik ben zelfstandige dus ik peer lekker verder, maar ik volg ook wel de richtlijnen van de dokter. Zeven dagen thuis.

Toen bedachten we ons: “hey, misschien is dit de ideale moment om eens werk te maken van die podcast waar we het al twintigduust maanden over hebben”. 

En zo geschiedde. We hoesten, kuchten en snotterden er op los, maar we maakten ein-de-lijk een eerste aflevering. Een pilotaflevering als het ware. Eéntje waarin we even onze setup testen. Eéntje waarin we eigenlijk niet goed wisten waarover te praten. Eéntje waarin we het gewoon even namen zoals het kwam. Eéntje dat verre van perfect is en ééntje dat alles behalve gestructureerd is, maar kijk. Er is een begin.

Done is better than perfect, zeggen ze dan. En ook wel: een mens moet zich toch met iets bezighouden tijdens een semi-lockdown, toch?

You Might Also Like

  • fieke

    Za-lig! Ik ben nu al fan :-).

  • Pin It on Pinterest