Gemaakt

Kleurplaat // Merci vanuit mijn kot

Kleurplaat Merci vanuit mijn kot

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik zit de laatste dagen zo’n beetje met een ongemakkelijk gevoel. Het gevoel dat ik niet genoeg aan het doen ben om te helpen. Misschien herken je het wel. Ik zit in mijn kot, ja, maar er zijn mensen die iedere dag opnieuw voor de zieken zorgen, die aan de kassa staan zodat wij onze boodschappen kunnen en die voor de kinderen van de mensen in de zorgsector blijven zorgen.

En ik zit gewoon in mijn kot. Te werken, ja. Te klappen, ja. Mijn kind te entertainen, ja. Laat dat kind nu echt absoluut niets snappen van de situatie. Hij is daar nog veel te jong voor. We hebben hem proberen uit te leggen dat er buiten een beestje is dat ervoor kan zorgen dat je heel ziek wordt en dat we daarom even binnen blijven, maar hoeveel snapt een twee-jarige daar nu van?

Maar tekenen en kleuren, dat doet hij ontzettend graag. Uiteraard heeft hij dat van geen vreemden. Uiteraard. Dus maakte ik een kleurplaat van twee verpleegkundigen voor hem. En toen dacht ik: “Waarom het hier ook niet delen?”. Print deze tekening gerust af, laat ze inkleuren (of kleur ze zelf in, waarom ook niet?) en plak ze aan je raam om de toppers uit de zorgsector een hart onder de riem te steken.

Download de kleurplaat »

You Might Also Like

Pin It on Pinterest