Gemaakt

Kleurplaat // Merci van uit mijn kot voor de supermarktmedewerkers

Merci van uit mijn kot, supermarktmedewerkers

Ik deelde hier in het verleden al mijn liefde voor Collect&Go. Die liefde is nog steeds even groot en even intens. We doen om de twee à drie weken zo een Collect&Go en tussendoor springen we wel even een plaatselijke supermarkt binnen om wat groente, fruit en broodbeleg te kopen.

Vorige week dinsdag trok ik, gewapend met een buff, naar die plaatselijke supermarkt omdat we door onze voorraad verse voeding waren. Het was echt raar om maar met een paar mensen door die winkel te lopen. En ik kreeg kiekevlees van al die lege rekken. In de winkel in kwestie waren toen vooral groente, fruit, brood, pasta en rijst geplunderd. En wc-papier. Uiteraard. Van dat laatste hadden wij gelukkig nog meer dan genoeg. Het was een ervaring die me de rest van mijn leven zal bijblijven.

Vandaag trok Het Vriendje naar de Colruyt, want helaas was het niet mogelijk een Collect&Go te plaatsen. Change of plans dus. Ook hij kwam helemaal onder de indruk terug thuis. Maar hij vertelde wel dat hij heel goed was geholpen door een medewerker van de winkel toen hij een bepaald item op de lijst niet vond. De medewerker had de voorraad gecheckt en al. Hoppa. Als dat geen service is, dan weet ik het ook niet.

En het is zot dat, desondanks alles, supermarktmedewerkers ontzettend vriendelijk, geduldig en hulpvaardig blijven. Ze proberen er het beste van te maken voor iedereen. Dus deze helden verdienen een kleurplaat als hart onder de riem. Print deze tekening gerust af, laat ze inkleuren (of kleur ze zelf in, waarom ook niet?) en plak ze aan je raam om deze toppers te laten weten dat we hen ook ontzettend dankbaar zijn voor het werk dat zij nu leveren.

Download de kleurplaat »

PS: De jongeman op de kleurplaat is gebaseerd op de sympathieke rekkenvuller van de groente- en fruitafdeling. De jongedame is gebaseerd op mijn favoriete winkeljuffrouw.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest