Gemaakt

Team Poepie maakt nog eens een podcast

Team Poepie maakt een podcast

Weet je nog, hoe Het Vriendje en ik in ver vervlogen tijden ons waagden aan een podcast? Dat was ergens in maart vorig jaar. De eerste lockdown was net begonnen en we zagen het allemaal nog wel zitten. We dachten dat we van de tijd gebruik konden maken om een podcast te maken.

En toen was negen maanden stil.

Nee, ik ga hier niets aankondigen. Nee. Nope. Alleen dan misschien dat we ein-de-lijk een tweede aflevering hebben opgenomen. Komt dat tegen, begot!

Het Vriendje kwam gisteren de lijst van 36 vragen tegen die tot liefde zouden leiden tegen. Hij stelde voor om elkaar een aantal van deze vragen te stellen in willekeurige volgorde. En zo geschiedde.

Aan dit tempo mag je de derde aflevering van deze podcast ergens tegen de zomer van dit jaar verwachten. Of misschien eerder. Of misschien toch wat later. Wie zal het zeggen. We leggen de lat in ieder geval zéér laag. Nah!

You Might Also Like

  • nobutterfly

    Wat geweldig om jullie bezig te horen!

  • Jeroen

    Nog maar twee afleveringen en nu al fan van #teampoepie. Een rustige podcast met de nodige dosis humor en waarbij ik me wel wat herken aan de hand van de verhalen van ‘t Vriendje.

  • Podcast #3 Doelen stellen | Schot in de zaak

    […] Team Poepie maakt een Podcast met de 36 vragen die leiden tot liefde […]

  • Pin It on Pinterest