Gebeurd Gedacht

20 dingen die ik graag doe

Badeendje

In een niet zo ver verleden maakte ik een blogbericht met daarin een opsomming van twintig dingen die ik graag doe. Afgelopen weekend zag ik bij Sofie opnieuw zo’n lijstje opduiken met twintig dingen die zij graag doet. Zij had er ook al ééntje gepost in het verleden, maar het was tijd voor een update. Ondertussen zag ik nog zo’n lijstje opduiken bij Annelies. En ik kon natuurlijk niet achter blijven. Nope.

 1. Lezen (gisterenavond, non-fictie in bad)
 2. Een bad nemen met bruisbal (gisterenavond en zo goed als iedere zondagavond)
 3. Tekenen of illustreren (vorige week vrijdag)
 4. Fitness (deze ochtend)
 5. Bloggen (nu… uiteraard)
 6. Fietsen (deze middag naar de tandarts gefietst en nét niet omver gewaaid)
 7. Schrijven (een nieuwsbrief, deze middag, begonnen met schrijven in de wachtkamer bij de tandarts, thuis afgewerkt)
 8. Trailers kijken (deze middag de trailer voor seizoen drie van Bridgerton nog eens opnieuw gekeken… ik ben aan het aftellen naar 16 mei)
 9. Knutselen en prutsen met zoonlief (gisterenochtend met strijkparels een welkom-terug-kadootje gemaakt voor de juf die een tijdje afwezig was)
 10. Knutselen en prutsen in mijn eentje (da’s al effe geleden)
 11. Naaien (een paar weken geleden een proefversie van een rok op maat in elkaar genaaid, het kriebelt om meer te naaien, maar ik maak er geen tijd voor)
 12. Cosy games spelen (een tiental minuten geleden maakte ik weer een stad in Dorfromantik)
 13. Wandelen (daarnet om zoonlief af te halen bij de naschoolse opvang)
 14. Slapen (afgelopen nacht uiteraard… my god, ik slaap graag)
 15. Websites maken (vandaag… sjanske dat het mijn job is)
 16. Legosets in elkaar steken (twee weken geleden zette ik Lego Stitch in elkaar)
 17. Zwemmen (waterrat for life, maar al weer even geleden dat ik nog heb rondgeploeterd in een zwembad)
 18. Film kijken, al dan niet in de cinema (zaterdag een film gekeken op Netflix, laatste keer cinema was 3 april)
 19. Op restaurant gaan (ik heb mijn kalender er moeten bijhalen hiervoor: 26 maart)
 20. Vertoeven in goed gezelschap (het weekend van 6 en 7 april was een bijzonder fijn en goedgevuld sociaal weekend)

Volgens mij zou ik nog twintig dingen kunnen opnoemen die ik graag doe en die mij blij maken. Er zijn gewoon heel veel zaken die mij blij maken. Naar bibliotheek gaan! Pizza eten! Pretparken bezoeken! De zee zien!

De twee dingen die ik deze week nog wil doen:

 • Naaien: ik was dit weekend op zoek naar een leuk patroon voor een t-shirt voor zoonlief en ik denk dat ik dat gevonden heb. Dat is optie één voor een naaiproject. Optie twee zijn poppenkleren voor deze dame. Ik weet niet waarom, maar het idee om poppenkleren te maken voor Louisa spookt al even door mijn hoofd (en ja, mevrouw zit in mijn bureau en kijkt iedere dag nogal minachtend neer op mij)
 • Op restaurant gaan en vertoeven in goed gezelschap: gelukkig staat er deze vrijdag een lunchke op de planning! Hoera!

 

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reply Annelies

  Haha trailers kijken is nog wel een gekke, ik kijk in ieder geval liever trailers dan hele films, daar moet ik mij altijd zo aanzetten. Mooi lijstje! Ik wil altijd helpen met op restaurant gaan en kan dat combineren met pizza 🍕;)

 • Reply fieke

  Leuk dat jij ook een update schreef! Toch wel toevallig, of net niet, dat lezen bij jou ook op nummer 1 staat :-).
  Oh my god, hoe kan het dat ik lego bouwen vergeten ben! Dat is zoooo leuk! Ik herontdekte het door Juliette (zij is grote fan van Lego Friends) en ik moet mezelf echt tegenhouden om geen sets voor mezelf te kopen!

 • Laat een reactie achter

  Pin It on Pinterest