Meststoffen voor jouw blog

Door mijn moederschapsrust moet ik even al mijn activiteiten in bijberoep pauzeren. Dus ook de verkoop van deze cursus. Vanaf februari 2018 is hij terug beschikbaar en kan je je terug inschrijven. Geduld is een schone deugd, blijkbaar.

Laat je blog groeien en uitbloeien tot de blog die jij wil.

Iedereen en zijn moeder (letterlijk!) is tegenwoordig aan het bloggen en dat brengt natuurlijk heel wat vragen met zich mee:

 • Hoe kan je er nu nog voor zorgen dat jouw blog bezoekers krijgt die regelmatig eens terug komen?
 • Hoe zorg je voor een goede eerste indruk? Hoe zorg je er voor dat die bezoekers af en toe eens een reactie achterlaten?
 • Hoe kan je er voor zorgen dat jouw blog opvalt tussen al de rest?
 • Hoe blijf je gemotiveerd als je ziet dat de blog van je twaalfjarige nichtje méér bezoekers heeft dan jou én ze is nog maar een jaartje bezig met haar blog?
 • En hoe krijgt dat nichtje het voor elkaar om gratis producten opgestuurd te krijgen van grote bedrijven?
 • Hoe kan je er voor zorgen dat je blog meer wordt dan een hobby en dat je er een centje aan kan bijverdienen?
 • Hoe zorg je dat je gemotiveerd blijft en geïnspireerd blijft om verder te bloggen?

Iedere blogger stelt zichzelf die vragen wel eens, het maakt niet uit of je een bloggend nichtje hebt of niet. Het is normaal dat je jezelf die vragen stelt, want je wil het beste uit je blog halen. Je steekt er veel tijd en moeite in en die mag beloond worden met trouwe bezoekers die regelmatig een reactie achterlaten, met een extra zakcentje en een toffe groep nieuwe vrienden en kennissen.

Schrijf je in als je…

[one_half]

 • nog niet zo heel lang bezig bent met jouw blog en er het meeste uit wil halen
 • al even in een blogdipje zit en niet weet waar je heen wilt met je blog
 • als je het gevoel hebt dat je eigenlijk altijd hetzelfde aan het doen bent met je blog en een keer iets nieuws wil proberen

[/one_half][one_half_last]

 • deel wil uitmaken van een toffe groep bloggers die ideeën met elkaar delen
 • een centje wil bijverdienen met jouw blog
 • gedurende dertig dagen aan je blog wil werken om er het beste uit te halen

[/one_half_last]

“… dit is het soort cursus waarvan je niet moet verwachten dat je na vier weken plots al een gigantische sprong vooruit bent gegaan. De titel van de cursus zegt het duidelijk, het gaat hier over de meststoffen. De groei komt later. Na die vier weken cursus heb ik het gevoel dat ik een stevige basis heb meegekregen, een basis waarvan ik overtuigd ben dat deze mij groei zal opleveren in de toekomst.” – Sheena (lees haar volledige recensie hier)

Wat mag je verwachten bij deze cursus?

[one_half]

 • Ontdek opnieuw waarom je begon met je blog en hoe je tijd kan maken voor deze hobby
 • Pak je blogdesign aan met een paar concrete tips
 • Ontdek hoe je door samen te werken met andere bloggers nieuwe bezoekers naar jouw blog kan brengen
 • Leer met een editorial calendar werken zodat je altijd een blogpost in de wachtrij hebt staan
 • Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten door met rubrieken te werken

[/one_half][one_half_last]

 • Gebruik social media om jouw blogberichten te verspreiden
 • Schrijf teksten met titels die goed scoren in zoekmachines (Search Engine Optimalisation oftwel SEO voor de vrienden)
 • Verdien een centje bij met jouw blog
 • Leer hoe je bedrijven kan benaderen om samen te werken en hoe je hen advertentieruimte op jouw blog kan aanbieden
 • Een toffe Facebook groep waar je terecht kan om vragen te stellen aan mij, maar ook aan je klasgenootjes

[/one_half_last]

Gedurende 30 dagen ontvangen je 17 e-mails vol met opdrachten, doe-opdrachten en tips die je kan toepassen om jouw blog verder te laten groeien. Bij verschillende van deze mails zitten ook downloadbare werkbladen die je kan afprinten en verzamelen in een map. Zo heb je een handig werkboek bij de hand.

Resultaten Meststoffen voor jouw blog

“… Ik vond het een heel aangename manier van cursus volgen. Je moet niet vroeg opstaan om op tijd te zijn en naar de les te fietsen. Als je een mindere dag hebt, verschuif je je lesmomentje gewoon zonder op een zwarte lijst te belanden. En je hoeft niet mee te werken in de klas. Ik kon mij daar vroeger zo aan ergeren, dat sommige leerkrachten je verplichtten om actief mee te werken. Soms heb je daar geen goesting in, toch? Bij deze cursus is dat geen enkel probleem. Dus ja, heel aangenaam.” – Kelly (lees haar volledige recensie hier)

Wat voor resultaten brengt deze cursus met zich mee?

[one_half]

 • Meer bezoekers en pageviews
 • Meer interactie met deze bezoekers
 • Meer inspiratie voor jouw blog
 • Meer voldoening halen uit jouw blog

[/one_half][one_half_last]

 • Meer leuke bevriende bloggers
 • Meer artikels die gedeeld worden op social media
 • Meer centjes op jouw rekening
 • Meer toffe samenwerkingen met bedrijven

[/one_half_last]

Je blog zal groeien en bloeien met deze meststoffen. Deze cursus geeft je een basis om het beste uit je blog te halen of je nu nog maar net je eerste stappen in de wondere wereld der blogs hebt gezet of je al even bezig bent.

“Soms zijn het zelfs simpele tips die een grote impact kunnen hebben. Eén supersimpele tip gaf mij een kleine aha-erlebnis. Was ik zelf niet op die tip kunnen komen? Jawel, hoor en vroeger paste ik die zelfs ook toe. Maar de laatste maanden al niet meer en dankzij de cursus kon ik toch even afstand nemen van mijn blog en beseffen dat ik die tip maar beter opnieuw kon beginnen toepassen.” – Gerhilde (lees haar volledige recensie hier)

Wie ben ik?

[three_fourth]Mijn naam is Kathleen. Hoi. Ik blog al veertien jaar. Mijn eerste blog was een online dagboek op mijn zestiende. Sinds die eerste blog heb ik er heel wat andere versleten, maar uiteindelijk ben ik met Verbeelding begonnen en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog heel actief aan het bloggen. Bloggen speelt een belangrijke rol. Het is een geweldig toffe hobby waar ik mijn creatief ei in kwijt kan, maar het heeft me ook geen windeieren gelegd.

Mijn huidige job als grafisch vormgeefster heb ik te danken aan mijn blog. Heel wat van mijn beste maatjes heb ik leren kennen via mijn blog en zonder mijn blog had ik nooit de stap gewaagd om zelfstandige te worden in bijberoep. De kennis die ik heb opgedaan de afgelopen jaren wil ik graag met jou delen om van jouw blog iets geweldigs te maken, het maakt niet uit of je het hobbygewijs wil doen of je er een centje aan wil bijverdienen.[/three_fourth][one_fourth_last]Kathleen[/one_fourth_last]

Het kost een bezoeker ongeveer 30 seconden om te besluiten of hij gaat verder lezen op jouw blog of niet. Ben jij er klaar voor om je bezoeker holderdebolder verliefd te laten worden op jouw blog? Schrijf je dan nu in voor Meststoffen voor jouw blog: vier weken om jouw blog te laten groeien.

30 dagen. Tonnen inspiratie voor jouw blog.


Omwille van administratieve redenen wordt deze cursus verkocht onder de naam van mijn bedrijf Fanny&Laura. Niet schrikken als je opeens Fanny&Laura ziet staan, dat ben ik gewoon. 

Even proeven van wat Meststoffen?

Wil je nog even de kat uit de boom kijken en ondertussen misschien al even een proefles volgen? Geen probleem. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt meteen per e-mail een gratis proefles.

[chimpy_form forms=”1″]

 Veelgestelde vragen

 • Ik heb geen PayPal. Kan ik ook op een andere manier betalen?
  Ja hoor. De cursus staat ook in de online shop van mijn andere blog Tuttefrut. Daar kan je eenvoudig betalen met Bancontact of met iDeal. Als je via deze weg betaalt, hou er dan wel rekening mee dat het enkele dagen duurt voor je betaling is verwerkt. Je kan dus helaas niet meteen aan de slag gaan met de cursus en zal even geduld moeten uitoefenen.
 • Ik betaalde met de PayPal account van mijn vader/broer/zus/echtgenoot/collega/buurvrouw/… Nu komen de lessen bij hem/haar terecht. Help! Wat moet ik doen?
  Eerst en vooral: adem in, adem uit. Geen reden tot paniek. Het systeem dat ik gebruik om deze lessen te automatiseren neemt inderdaad automatisch het PayPal e-mailadres over waarmee je betaalt. Stuur me even een mailtje via het onderstaande formulier met daarin het PayPal e-mailadres en het e-mailadres waarop je de lessen zou willen ontvangen.
 • Hoe lang blijft de cursus toegankelijk? 
  Aangezien het een e-mailcursus is, komen de lessen rechtstreeks in jouw mailbox terecht, waardoor de lessen altijd toegankelijk blijven voor jou. Je kan een mapje aanmaken in je mailprogramma (Gmail, Outlook,… maakt niet uit) en de mails daarin bewaren zodat je ze later nog eens opnieuw kan bekijken.
 • Hoe lang krijg ik toegang tot de Facebookgroep die gekoppeld is aan de cursus?
  De rest van je hele leven. Je kan de cursus dus volgen en als je over een paar maanden nog wat vragen hebt of een samenwerking wil aangaan met een andere blogger, dan kan je daarvoor altijd terecht in de Facebookgroep. Heb je geen Facebook? Geen erg. De Facebookgroep is een leuke extra, maar zeker geen must!

 Vragen?

Stel ze gerust. Ik probeer ze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Jouw naam*

Jouw e-mail adres*

[honeypot nog-meer-honing]

Jouw bericht*

[honeypot honeypot-328]

Pin It on Pinterest