Photoshop voor Bloggers

Wat houdt deze cursus in?

In deze online cursus kan je op je eigen tempo allerhande trucjes en technieken leren in Adobe Photoshop om van je blog een echt pareltje te maken. Misschien vind je de template van je blog momenteel al zeer fijn, maar wil je er toch wat meer persoonlijkheid aan geven en weet je niet goed hoe. Om het onszelf niet al te moeilijk te maken, beginnen we dan ook van een template die al bestaat, misschien zelfs de template die je momenteel al gebruikt voor je blog. Je zal leren hoe je deze template heel eenvoudig kan personaliseren met zelfgemaakte afbeeldingen, graphics en foto’s en dat die kleine dingetjes toch een zeer grote impact kunnen hebben.

Photoshop voor Bloggers - fotobewerking

Je leert onder andere de basis van fotobewerking om je foto’s er echt te laten uitspringen of om ze een retro feel te geven, maak je eigen Instagram-achtige fotobewerking-acties, de do’s en don’t’s van designen voor het web, je leert bannertjes, knoppen en zoveel meer maken en voor je het weet steekt je blog in een prachtig jasje. Aan de hand van uitgebreide stap per stap lessen leer je hoe je Photoshop kan gebruiken om je blog nog visueel aantrekkelijker te maken! Uiteraard sta ik ook altijd klaar om op je vragen te antwoorden.

Praktisch

  • Je kan de cursus op je eigen tempo volgen. Overvalt je baas je opeens met tonnen werk? Win je plots een wereldreis? Geen probleem. Leg de cursus even opzij, je kan hem later opnieuw oppikken.
  • Wil je toch wat steun en aanmoediging omdat iets alleen leren niet zo je ding is? Dan kan je terecht in onze besloten Facebook groep. Hier kan je ook rechtstreeks vragen aan mij stellen.
  • En als extra shot onder je gat, krijg je gedurende vier weken een mailtje per week van mij met wat aanmoediging en extra tips.
  • De cursus blijft onbeperkt toegankelijk voor jou. Als je deelneemt aan de cursus krijg je toegang tot een afgesloten cursusomgeving. Je krijgt hiervoor een aparte login. Het wordt ontzettend op prijs gesteld als je deze login niet deelt met andere mensen.
  • De cursus bestaat momenteel uit dertien lessen. Er kunnen op termijn meerdere lessen bij komen als ik merk dat er vraag is naar bepaalde onderwerpen.
  • Inschrijvingsgeld bedraagt €75 per deelnemer.

OPGELET: wil je deelnemen aan deze cursus? Dan heb je een computer nodig met daarop minstens Adobe Photoshop CS3. Zelf ga ik aan de slag met Adobe Photoshop CS5.5, maar met CS3 kan je ook alle lessen volgen. Je kan tegenwoordig heel wat oudere Photoshops vinden op tweedehands websites of vraag eens rond bij vrienden en kennissen. Een goede basis computerkennis en een kennis van je blog zijn vereist.

Proefles

Je wil natuurlijk wel graag even op voorhand weten of de aanpak van deze cursus je ligt voor je je zuurverdiende centjes hieraan spendeert. Dat begrijp ik volledig. Dus ik geef je met veel plezier een proefles gratis ende voor de niets. Laat je e-mailadres hier achter en ik stuur je meteen “Les 9: een favicon maken en toevoegen aan jouw blog” toe per mail. Een favicon is dat kleine icoontje dat naast de titel van deze site site. In het geval van Verbeelding is dat een klein oranje vogeltje. Het is één van de kortste lessen uit de cursus, maar daarom geen minder belangrijke. Een favicon is een must voor elke site tegenwoordig.

Check zeker ook even je spam folder als je niet binnen dit en tien minuten deze mail hebt ontvangen!

[chimpy_form forms=”2″]

Inschrijven

Moet ik je niet meer verder overtuigen om je in te schrijven voor de cursus? Wel, ga je gan dan maar!

Omwille van administratieve redenen wordt deze cursus verkocht onder de naam van mijn bedrijf Fanny&Laura. Niet schrikken als je opeens Fanny&Laura ziet staan, dat ben ik gewoon. 

Vragen?

Vragen staat vrij. Gebruik het onderstaande formulier om je vraag te stellen en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden via e-mail!

Jouw naam*

Jouw e-mail adres*

Jouw vraag*

Pin It on Pinterest