Over Kathleen

Ik ben Kathleen, dertig zomers jong en een creatieveling in hart en nieren. Overdag geef ik websites en aanverwanten grafisch vorm, ‘s avonds teken ik en naai ik in mijn eigenste hobbykamertje, dat ik deel met Het Vriendje, want die heeft ook hobby’s uit te oefenen natuurlijk. En af en toe wandelt er hier al een keertje een kat binnen, want we hebben hier twee pluizige exemplaren rondlopen Vince en Nelson.

Ik ben een geboren boekenworm, heb nooit schrik om iets nieuws te proberen, leer graag nieuwe dingen en probeer te werken aan mezelf als mensch. Ik ben behoorlijk ambitieus, gedreven en ga keihard voor mijn dromen. Soms durf ik mezelf wel eens voorbij lopen. Ik help graag mensen en leer mensen graag nieuwe dingen. Ik ben gek op nutteloze weetjes en woordgrapjes. Ik ben nogal aan de kleine kant. Er wordt op regelmatige basis gelachen met mijn miniscule schoenmaat (37) en mijn kappersfobie. Een tijdje geleden stelde ik een manifesto op dat me mooi samenvat, al zeg ik het zelf.

Hoewel ik een diploma journalistiek op zak heb, was het altijd webdesign en grafisch vormgeven dat me interesseerde. En tekenen uiteraard. Noem het een passie, als je wil. Met heel wat gepruts en zelfstudie heb ik geleerd wat ik moet weten. Dankzij een paar fijne mensen die me geweldige kansen hebben gegeven, heb ik nog meer kunnen leren over grafische vormgeving, print en webdesign. In 2011 begon ik als zelfstandige in bijberoep met mijn eigen zaakje Fanny&Laura, genoemd naar mijn twee oma’s. Voor Fanny&Laura maak ik vooral illustraties, geboortekaartjes en verkoop ik papierwaren in de webshop. Meer informatie kan je vinden op de website van Fanny&Laura.

Hoewel ik van grafisch vormgeving mijn beroep heb gemaakt, blijft schrijven een belangrijk deel van mijn leven. Ik ben al aan het bloggen sinds mijn zestiende en sinds het jaar onzes Heeren 2006 doe ik dit op Verbeelding.org. Hier deel ik lief en leed, probeer ik mijn enthousiasme te delen voor allerhande zaken en kan ik schrijven naar hartenlust. De domeinnaam is trouwens volledig op mij van toepassing want ik heb veel te veel verbeelding.

Naast mijn blog ben ik ook actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Pin It on Pinterest