Te geef/koop/ruil

Tijdens de maanden juli, augustus en september zullen er op deze pagina verschillende spullen verschijnen die de deur uit moeten omdat ik ze niet meer gebruik. Misschien ben jij er nog wel wat mee!

Hoe kan je een item claimen?

  • Mail naar zij at verbeelding dot org mét als onderwerp van de mail “Summer challenge + het nummer dat voor het item staat in deze lijst“. Willen twee mensen uit de lijst een item claimen en een van hen stuurde een mail met een ander onderwerp (bijvoorbeeld “ik zag iets leuks op je lijst!”) dan gaat het item sowieso naar diegene die de juiste structuur gebruikte. Nah. Streng zijn in het leven, ik kan dat.
  • Ik stuur geen items op met de post. Vergeet het. Ik doe daar niet aan mee. Ik heb geen zin om iedere dag naar de post te moeten lopen en om iedere dag mijn rekening te checken te zien of je de verzendkosten hebt betaald en heel die klucht. Als je iets wil kan je het zelf komen ophalen in Kortenberg nadat we samen een datum en uur hebben afgesproken. Nah. Streng zijn in het leven, ik kan dat.
Foto Omschrijving Te geef /koop /ruil
1. Deel 1 van Angel Sanctuary van Kaori Yuki (FR versie) 1€
2. Deel 2 van Angel Sanctuary van Kaori Yuki (FR versie) 1€
3. Deel 1 van Love Hina van Ken Akamatsu (EN versie) 1€
4. Deel 2 van Love Hina van Ken Akamatsu (EN versie) 1€
5. Deel 4 van Love Hina van Ken Akamatsu (EN versie) 1€
6. Deel 1 Dears van Peach-Pit (EN versie) Te geef
7. Generatie 1000 euro van Antonio Incorvaia & Alessandro Rimassa Te geef
8. Wat doe je in m’n hof? van Anne Geddes Te geef
9.  schilderijtje Schilderijtje 20x20cm Te geef

Pin It on Pinterest