WordPress.org voor beginners

Het begon allemaal met Kelly die vroeg wat nu eigenlijk het verschil is tussen WordPress en Blogger. Ik probeerde het verschil uit te leggen in een blogbericht en opeens begon het te kriebelen om nog meer over WordPress te schrijven. Ik polste of er interesse was in een reeks blogberichten over hoe je je eigen WordPress.org (de zelfgehoste WordPress) blog kan opzetten op een eigen domein. En zo geschiedde dus.

Misschien dat ik op termijn nog een paar delen schrijf, maar dat weet ik nog niet helemaal zeker. Zowat alles wat je nodig hebt om te beginnen met bloggen op een zelfgehoste WordPress.org blog komt hier aan bod, lijkt me. Moest je toch nog vragen hebben, stel ze gerust en dan probeer ik je zeker verder te helpen.

Kortingscode hosting

Ik heb van A Small Orange, de hosting service waar ik mijn blog host, een kortingscode gekregen die ik met jullie mag delen. Hoe tof is dat wel niet? Hierdoor kunnen jullie 15% korting krijgen op hun hosting pakketten. Koop je bijvoorbeeld het kleinste pakket wat ideaal is voor een kleine tot middelgrote blog dan kost dit normaalgezien $35 (€31,90) per jaar. Met de 15% korting betaal je $29,75 (€27). Bijna vijf euro uitgespaard door het gebruik van een kortingscode. Hoppa! Niet slecht, lijkt me. Voor een iets grotere blog kom je zeker toe met het “Small” plan.

Ben je van plan A Small Orange te gebruiken als hosting service? Gebruik dan zeker de kortingscode VERBEELDING15 (hoofdletters!) en krijg 15% korting.

Pin It on Pinterest